lørdag 14. juni 2014

Stolt..

Jeg må lage et lite innlegg, jeg er så stolt :)
Jeg har strikket en kjole til minstejenta, vi hadde lyst på en kjole med mariusmønster, men vi ville ha en litt mer "voksen" utgave enn selekjolen. Så da satt vi oss ned og tegnet og regnet litt og kom opp med en plan. Og resultatet ble vi kjempefornøyd med.

Jeg sliter litt med å få frem fargene på bildene, men den er strikket i Baby Merino fra Garnstudio, kjolen er beige, med mønster i sterk rosa og lys rosa.
Tidligere i kveld la jeg den ut på en side for mariusstrikk på facebook, og fikk forespørsel direkte om å få bildet med i den kommende mariusboken. Jeg ble jo kjempestolt over å bli spurt om dette av rettighetshaverne. Er høyt oppe og måtte dele det her inne også :)

mandag 2. juni 2014

...galskap i fargevalg...

Jeg har nå endelig landet et eget produkt, sommerkjole til minstejenta. Ikke at det er så stort i seg selv for det er det mange som lager :)  Jeg lider vel litt av å være veldig glad i farger, og velger kanskje litt utradisjonelt innimellom. Heldigvis har jeg en datter som har en enorm tiltro til mors ferdigheter og ideer og er med på alle sprell, som hun sier; "mamma kan strikke alt i hele verden hun". Det hører med til historien at hun er 8 år :) Men uansett, jeg hadde en idè om å lage en kjole noe tilsvarende en jeg har laget tidligere, men ville ha mer freshe sommerfarger, og så ble det... I kveld ble den klar og vi er strålende fornøyde begge to :)


Kjolen er strikket i Safran fra Garnstudio, de har et fantastisk fargeutvalg i dette garnet :)