onsdag 11. februar 2015

...nettbutikk vs dårlig impulskontroll....

I dag gikk jeg helt bananas, lot meg fengsle av Drops sitt lanseringssalg av sitt nye Drops<3you bomullsgarn. Jeg har aldri kjøpt garn over nettet som jeg ikke vet hvordan føles. Liker å se på farger og ta og føle på et garn før jeg kjøper det. Men nå er det en gang slik at ingen butikker i nærheten fører garn fra Drops, og tilbudet på kr 10,- pr nøste er jo latterlig billig.  Og siden jeg tidvis lider av dårlig impulskontroll....slo jeg til, har en tanke om å lage en kjole til meg selv....mye mulig blir det aldri noe av, men da er jo ikke det økonomiske tapet all verden, ikke med den prisen, og dessuten finner jeg sikkert på noe annet å bruke det til om ideen går i grus. Så nå må jeg få ideen på stell, litt kombinasjon strikk/hekle tror jeg, tanken så langt, laget noe lignende tidligere.

Så nå må jeg gå og trippe i et par dager før pakken kommer i posten, blir spennende se garnet, enten er det knall eller så er det bomkjøp, håper ikke det :)

Og så må jo tiden finnes til å få det laget, går mye i votter om dagen, mine "Verdens fineste" har blitt ganske populære for folk, og det er stort, de fleste vil kjøpe oppskriften, noen vil ha det ferdige produktet, i tillegg er det fremdeles noen mariusgensere som skal avgårde. Ordner seg det, er jo vinterferie nese uke ;)